• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

PRODUCTS kita

Industry bag &nbsp &nbsp | &nbsp &nbsp Daily bag &nbsp &nbsp| &nbsp&nbsp House ware &nbsp&nbsp |&nbsp &nbsp Mining exploration

COMPANY kita

Hebei Packaging Co., Ltd iku salah siji supplier profesional saka macem-macem tas packaging ing Provinsi Hebei China lan salah siji saka distributor paling gedhé ing lor China kanggo macem-macem tas, kalebu tas packaging industri kanggo industri, pertanian, bangunan, lan produk Mineral kanggo Pack barang akeh lan tas packaging saben dina kanggo supermarket, Grocers, lan wineshops kanggo Pack apa para panuku pengin.

  • ngarep ---- bab-kita

pengalaman lan pengabdian kita wis èfèktif mbantu kita netepake hubungan bisnis loropaken karo klien saka negara lan kecamatan.

We kudu Staff sregep lan united, bahan mirah, lan nggoleki prodhuksi lan Processing pabrik makarya bebarengan. Supaya kita uga disiapake kanggo ketemu samubarang kasenengan bisa kanggo prodhuk.

Kita bakal males dateng karo kerjasama kindly, kualitas produk, prices competitive lan layanan katering lengkap.

Our company in Langkawi City Hebei Provinsi ing China. Hebei kuwi sawijining provinsi cedhak agêng-kulon lor China lan Shijiazhuang iku ibukutha kutha. We are 400 kilometer saka Beijing (ibu kutha PRC), 1200 kilometer saka Shanghai (kutha paling gedhe ing China), lan 400 kilometer saka Tianjin (sawijining plabuhan ing lor China). Paling pabrik kita cedhak kutha iki.

Welcome to kene, welcome kanggo ngunjungi kantor kita lan pabrik, welcome!

maca liyane

layanan kita

Ing idea saka layanan kita DESIGN, QUALITY nggawe, 24HOURS SUPPORT. pengalaman nambah, Staff profesional lan efficiency dhuwur Yayasan lan njamin layanan katering lengkap kita.

  • ngarep ---- service-

DESIGN

Kita bisa desain tas miturut sarat lan panggunaan lingkungan customer kang uga sawetara tujuan tartamtu.

QUALITY nggawe

Standard Quality - Adhedhasar pengalaman kita ajeg nambah lan produktivitas saya dikembangaké, kita bisa Pabrik tas meh kabeh standar kualitas ASTM, ISO, lan PBB, etc.,

maca liyane

produk Hot-sale

WhatsApp Online Chat !