• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Babagan awake dhewe

Hebei Packaging Co., Ltd iku salah siji supplier profesional saka macem-macem tas packaging ing Provinsi Hebei China lan salah siji saka distributor paling gedhé ing lor China kanggo macem-macem tas, kalebu tas packaging industri kanggo industri, pertanian, bangunan, lan produk Mineral kanggo Pack barang akeh lan tas packaging saben dina kanggo supermarket, Grocers, lan wineshops kanggo Pack apa para panuku pengin.

pengalaman lan pengabdian kita wis èfèktif mbantu kita netepake hubungan bisnis loropaken karo klien saka negara lan kecamatan.

We kudu Staff sregep lan united, bahan mirah, lan nggoleki prodhuksi lan Processing pabrik makarya bebarengan. Supaya kita uga disiapake kanggo ketemu samubarang kasenengan bisa kanggo prodhuk.

Kita bakal males dateng karo kerjasama kindly, kualitas produk, prices competitive lan layanan katering lengkap.

Our company in Langkawi City Hebei Provinsi ing China. Hebei kuwi sawijining provinsi cedhak agêng-kulon lor China lan Shijiazhuang iku ibukutha kutha. We are 400 kilometer saka Beijing (ibu kutha PRC), 1200 kilometer saka Shanghai (kutha paling gedhe ing China), lan 400 kilometer saka Tianjin (sawijining plabuhan ing lor China). Paling pabrik kita cedhak kutha iki.

 

Welcome to kene, welcome kanggo ngunjungi kantor kita lan pabrik, welcome!

Yours saestu!

Mr. Xie Li / General Manager

Tel. No .: + 86-311-8788 7780; Fax No .: + 86-311-8788 7785

E-mail: info@hebei-packaging.com

Address: No.199, Xinhua Road, Cenang, Langkawi, China.   

Postcode: 050000 

kertas-shopping-tas

WhatsApp Online Chat !