• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

tas kanvas shopping

Short Description:

· Material: katun murni · Model: macem-macem · Kain: 7 * 7/7 * 7/39 × 22 10 * 10/10 * 10/42 × 24 10/10 * 7/80 × 30 21/2 * 10/50 × 40 etc. · Warna: macem-macem · Top: hemmed karo dhuwur nangani / zip / disambungake tali / serut · ngisor: overlock + chain sewn · Gusset: sisih / ngisor · Print: 1 nganti 8 werna utawa kabèh printing


Detail produk

Tags Product

· Material: katun murni

· Model: macem-macem

· Kain: 7 * 7/7 * 7/39 × 22

10 * 10/10 * 10/42 × 24

10/10 * 7/80 × 30

21/2 * 10/50 × 40

etc.

· Warna: macem-macem

· Top: hemmed karo dhuwur nangani / zip / tali disambungake / Serut

· Ngisor: overlock + chain sewn

· Gusset: sisih / ngisor

· Print: 1 nganti 8 werna utawa kabèh printing


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !