• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Cooler Bag

· Material: polypropylene / polyester / PET / PVC / PE

· Model: macem-macem

· Kain: 50 GSM - 300gsm

· Lapisan: aluminium foil utawa PET / terisolasi katun / macem-macem kain utawa film utawa

nonwoven, etc

· Warna: macem-macem

· Top: hemmed karo dhuwur nangani / Serut / disambungake tali / zip / Cut mati / etc

· Ngisor: sewn karo overlock utawa chain kosong / pemblokiran

· Gusset lan melu kasedhiya

· Sewing utawa ultrasonik

· Printing: 1 nganti 8 werna utawa werna lengkap / 1-lorone utawa 2 pinggir

· Accessories: macem-macem

WhatsApp Online Chat !