• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Cotton Shopping Bag

· Material: murni katun / pipis polyester lan katun

· Model: macem-macem

· Kain: 21 kang x 21 kang / 60 x 60

30 x 30/68 x 68

16 kang x 12 kang / 72 x 69

etc.

· Warna: macem-macem

· Top: hemmed karo dhuwur nangani / zip / tali disambungake / Serut

· Ngisor: overlock + chain sewn

· Gusset: sisih / ngisor

· Print: 1 nganti 8 werna lan kabèh printing

WhatsApp Online Chat !