• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

tas Garden / tutup / tas kothak

Short Description:

· Material: polypropylene utawa poliethelin utawa PVC · Model: pipa / L-sewn / H-sewn / U-sewn · kain: laminasi kanggo nang utawa njaba saka isine UV transparent werna · Top: hemmed / panas Motong / kelangan Motong / Serut / disambungake tali · ngisor: kothak utawa bunder · Print: 1 nganti 5 warna / 1 nganti 4 pinggir


Detail produk

Tags Product

· Material: polypropylene utawa poliethelin utawa PVC

· Model: pipa / L-sewn / H-sewn / U-sewn

· Kain: laminasi kanggo nang utawa njaba saka isine

   UV

transparent werna

· Top: hemmed / Cut panas / kelangan Motong / Serut / tali disambungake  

· Ngisor: kothak utawa bunder

· Print: 1 nganti 5 warna / 1 nganti 4 pinggir


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !