• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Garden Cover Bag

· Material: polypropylene utawa poliethelin utawa PVC

· Model: pipa / L-sewn / H-sewn / U-sewn

· Kain: laminasi kanggo nang utawa njaba saka isine

UV

transparent werna

· Top: hemmed / Cut panas / kelangan Motong / Serut / tali disambungake

· Ngisor: kothak utawa bunder

· Print: 1 nganti 5 warna / 1 nganti 4 pinggir

WhatsApp Online Chat !