• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Big Bag

· Material: polypropylene / poliethelin

· Model: U-panel / panel / bunder karo pilihan baffled

· Kain: laminasi

breathable lan Airy

anti-statis

konduktif

stabil UV

transparent lan Colored

balak

· Top: mbukak / spout / duffle / conthong

· Ngisor: flat / spout / duffle / conthong

· Liner: Wujud FIT Liner digawe dening HDPE, LDPE, LLDPE, HMHD.

· Lift daur ulang: 1/2/4/8 sabuk

· Sew: kosong / chain / chain kunci karo pilihan sift-bukti

· Print: kaping pilihan

· Accessories: kunci tali / Velcro panutupan / document kantong & label

· Faktor Safety: 5: 1 utawa 6: 1

· Mbukak apa Aman: 100-2000 kg

WhatsApp Online Chat !