• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Jute Shopping Bag

· Material: jute, mori

· Model: macem-macem

· Kain: 100gsm - 350 GSM.

· Warna: macem-macem

· Laminasi: nang utawa tas njaba dening PE utawa film PVC.

· Top: hemmed karo dhuwur nangani / zip / tali disambungake / Serut

· Ngisor: overlock + chain sewn

· Gusset: sisih / ngisor

· Print: 1 nganti 8 werna utawa kabèh printing

· Accessories: macem-macem

WhatsApp Online Chat !