• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

bolong Bag

· Material: polypropylene utawa poliethelin

· Model: pipa / L-sewn / H-sewn

· Kain: rajutan net, net extruded karo macem-macem ukuran lan kepadatan

· Warna: macem-macem

· Top: hemmed karo Ngalahake pilihan / tali disambungake / Serut

· Ngisor: single / pindho melu

· Label kasedhiya karo macem-macem pilihan.

· Load: 0.5kg -50kg

WhatsApp Online Chat !