• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Oxford Bag

· Material: 100% Polyester

· Model: macem-macem

· Kain: 210D, 420D, 600D, 1000D, 1200D, etc

· Coating:: PVC, PU, ​​PA, ULY

· Warna: macem-macem

· Top: hemmed karo die Motong / nangani / Serut / kaku genggeman / zip, etc.

· Ngisor: sewn karo overlock utawa chain sewn / pemblokiran

· Gusset lan melu: kasedhiya

· Printing: 1 nganti 8 werna utawa kabèh werna / 1 sisih utawa 2 lorone karo cara beda seneng transfer panas, Silkscreen, nutup kerugian, etc.

· Accessories: macem-macem

WhatsApp Online Chat !