• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Paper Shopping Bag

· Material: kertas, kraft

· Model: macem-macem

· Kertas: 100gsm - 350 GSM.

· Warna: macem-macem

· liner

· Top: hemmed karo dhuwur nangani / zip / tali disambungake / Serut

· Ngisor: overlock + chain sewn

· Gusset: sisih / ngisor

· Print: 1 nganti 8 werna utawa kabèh printing

· Accessories: macem-macem

WhatsApp Online Chat !