• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

PP Shopping Bags

· Material: polypropylene / poliethelin

· Model: U-panel / H-panel / bunder karo pilihan sisih gusset

· Kain: laminasi

transparent werna

BOPP ditutupi

· Top: hemmed karo nangani / zip / tali disambungake kasedhiya

· Ngisor: sewing / pemblokiran

· Print: 1 nganti 8 werna utawa kabèh werna / 1- 4 pinggir

WhatsApp Online Chat !