• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

PP Woven Bags

· Material: polypropylene / poliethelin

· Model: kosong / anti-slip

· Kain: laminasi kanggo nang utawa njaba saka tas

mikro-perforation

UV

transparent lan Colored

BOPP ditutupi

· Liner: HDPE, LDPE, LLDPE, EVOH

· Top: Motong panas / kelangan Motong / hemmed / tutup / nangani / Serut / tali disambungake

· Ngisor: siji melu / pindho melu / pemblokiran

· Printing: kaping pilihan

· Load: 5 -100 kg

WhatsApp Online Chat !