• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Service

ngarep ---- service-

Ing idea saka layanan kita DESIGN, QUALITY nggawe, 24HOURS SUPPORT. pengalaman nambah, Staff profesional lan efficiency dhuwur Yayasan lan njamin layanan katering lengkap kita.

DESIGN

Kita bisa desain tas miturut sarat lan panggunaan lingkungan customer kang uga sawetara tujuan tartamtu.

QUALITY nggawe

Standard Quality - Adhedhasar pengalaman kita ajeg nambah lan produktivitas saya dikembangaké, kita bisa Pabrik tas meh kabeh standar kualitas ASTM, ISO, lan PBB, etc.,

Quality Control System - We duwe sistem kontrol kualitas lengkap kanggo njamin produk kita gawe marem requirement. Sistem iki nderek lan kontrol kabèh mesthi saka produksi, nemokake bisa kasalahan lan solves samubarang masalah ing wektu. Iku agawé saben link ing chain produksi cecek karo dikarepake tas rampung.

Quality Test lan pengawasan - We Pabrik tas lan ngontrol kualitas sesuai karo standar customer-dibutuhake. personel profesional dipercaya bakal nyoba prodhuk saben dina ing saben link tombol saka proses produksi lan nyoba tas rampung kanggo gawe marem Panjenengan njaluk. Salajengipun, kabeh tas kita bisa aplikasi kanggo tes ing Lab profesional ing Amerika, Eropa lan Australia ing penjenengan.

 24 jam LIVE CHAT SUPPORT

Kita bakal tetep manggon chatting kabeh dina, sakcepete bakal reply marang pertanyaan Panjenengan.

Departemen Sales kita janji kanggo reply ing 24 jam malah kanggo pitakonan paling rumit.

Departemen Produksi kita irit bakal ngatasi sembarang pitakonan technical bisa produksi lan sumber tas kanggo kepuasan ing wektu apik.   

Departemen Operasi Kita bakal menehi saran rinci barang mlebukake ing 24 jam lan sakcepete bakal dumunung solusi cocok kanggo pitakonan transportasi sing gegandhengan.


WhatsApp Online Chat !