• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

кулер торба

· Материјал: полипропилен / полиестер / ПЕТ / ПВЦ / ПЕ

· Модел: разновидност

· Ткаенина: 50 gsm - 300gsm

· Слој: алуминиумска фолија или ПЕТ / изолирани Памук / различни ткаенина или филм или

неткаен, итн

· Боја: различни

· Најдобри: обрабени со достапни справи / drawstring / врзани јаже / ZIP / умре намалување на / etc

· Долу: пораби со overlock или обична синџир / блок

· Фалт пати и се достапни

· Шиење или ултразвучно

· Печатење: 1 до 8 бои или целосна бои / 1 страни или 2 страни

· Галантерија: разновидност

WhatsApp Online Chat !