• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Памук Референци Bag

· Материјал: чист памук / меша полиестер и памук

· Модел: разновидност

· Ткаенина: 21 Х 21 е / 60 x 60

30-х 30-тите / 68 x 68

16 е x 12 е / 72 x 69

итн

· Боја: различни

· Најдобри: обрабени со достапни рачка / ZIP / врзани јаже / drawstring

· Долу: overlock + синџир пораби

· Фалт: страна / крај

· Печатење: 1 до 8 бои и целото печатење

WhatsApp Online Chat !