• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

решетката торба

·Material: polypropylene or polyethylene

· Модел: во вид на цевка / L-пораби / H-пораби

· Ткаенини: плетени мрежа, екструдиран нето со различни големини и густина

· Боја: различни

·Top: hemmed with optional handles/tied rope/drawstring

· Долу: еден / двојно пати

· Етикета на располагање со повеќе опционални.

· Капацитет на полнење: 0.5kg -50kg

WhatsApp Online Chat !