• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Сервис

дома ---- услужно

Идејата на нашата услуга е дизајн, квалитет на изработка, 24hours ПОДДРШКА. Акумулираното искуство, професионален кадар и висока ефикасност се основа и гаранција за нашата целосна угостителски услуги.

ДИЗАЈН

Ние можеме да дизајнираме кеси во согласност со барањата и користење на животната средина на клиентите, како и некои одредени цели.

КВАЛИТЕТ НА ОДЛУКИ

Стандардот за квалитет - Врз основа на нашите акумулирано искуство и постојано повеќе развиени продуктивноста, може да се произведуваат кеси од речиси сите стандарди за квалитет како ASTM, ISO и ОН, итн,

Систем за контрола на квалитет - Имаме целосна контрола на квалитетот за да се обезбеди на нашите производи ги задоволи вашите барања. Овој систем го следи и контролира целиот тек на производството, открива можни грешки и решава некој од проблемите во времето. Тоа гарантира дека секоја врска во синџирот на производство е во согласност со побарувачката на готови кеси.

Тестирање и инспекција на квалитет - Ние производство на кеси и контрола на квалитет во согласност со стандардот на клиентите што ги бара. Нашите сигурни професионален персонал ќе го тестира производот секој ден во секоја клучна алка во процесот на производство и тестирање на готовиот кеси за да ги задоволи вашите потреби. Исто така, сите наши кеси може да се применуваат за испитувања во професионални лаборатории во Америка, Европа и Австралија, на ваше барање.

 24 часа во живо разговор поддршка

Ние ќе го задржи разговор во живо на целиот ден, веднаш ќе ви одговори на некој од вашите барања.

Нашиот оддел за продажба и ветуваме да одговори во рок од 24 часа, па дури и на најсложените прашање.

Нашите Одделот за производство ефикасно да ги реши сите можни технички прашање во кеси производство и снабдување на ваше задоволство во догледно време.   

Нашите Операција департментот ќе им даде детални совети за испорачани стоки во рок од 24 часа и веднаш ќе го решат соодветни решенија за соодветните транспортни прашања.


WhatsApp Online Chat !