• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03
Migodi kufufuza PRODUCT

Migodi kufufuza PRODUCT

Produk Éksplorasi pertambangan urang gaduh Paper buku catetan, plugs liang Oranyeu RC, kantong plastik kalayan seleting, blok Plastik, tag perma Aluminium, Pin kamajuan, Test tabung, Core baki galv., Calico kantong, Veggie tabung, dasi Plastik, koper sabuk, Sarung , Mapping jaket, Kraft kantong kertas, hat Sun, jsb. Produk ieu nyadiakeun sabagian jasa bantuan logistik pikeun operasi prospecting, kayaning pinmarks, bandéra, tag aluminium, ditandaan nalika prospecting, kayaning tas calico, Kraft tas kertas, tas PP / pe, bisa dipaké pikeun jadi ngeusi bijih jeung bubuk mineral , sarta ngandung cores kalawan wadahna baki, sarta analisis komposisi mineral

Hot Zamgululi Sale

WhatsApp Online Chat !