• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Pambuk Shopping Bag

· Materiali: pambuku të pastër / poliestër të përziera dhe pambuku

· Model: shumëllojshmëri

· Metrazhe: 21'S x 21 e / 60 x 60

30 e x 30 s / 68 x 68

16 e x 12 s / 72 x 69

etj

· Ngjyra: të ndryshme

· Top: rrethuar me dispozicion të trajtojë / Zip / litar i lidhur / drawstring

· Bottom: overlock + zinxhir sewn

· Fortesë: side / bottom

· Print: 1 deri në 8 ngjyrat dhe gjithë shtypje

WhatsApp Online Chat !