• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Big Bag

· Material: polypropylene / polietileni

· Model: U-panel / panel / rrethi me opsional habitur

· Pëlhurë: petëzim

ajrisshme dhe ajrosur

anti-statike

i përçueshëm

UV stabilizimi

transparent dhe me ngjyrë

përforcime

· Top: të hapur / hundëz / sende personale / kon

· Bottom: banesë / hundëz / sende personale / kon

· Liner: FORMULARI FIT astar bërë nga HDPE, LDPE, LLDPE, HMHD.

· Ashensor lak: 1/2/4/8 rrip

· Sew: plain / zinxhir / lock zinxhir me opsional Shosh-provë

· Print: multiple optional

· Accessories: lock litar / mbylljen velcro / qese dokument & etiketë

· Faktor sigurisë: 5: 1 ose 6: 1

· Load Safe punës: 100-2000 kgs

WhatsApp Online Chat !