• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

shërbim

home ---- SHËRBIMI

Ideja e shërbimit tonë është DESIGN, CILESI VENDIMEVE, 24hours SUPPORT. përvoja e akumuluar, stafin profesional dhe efikasitet të lartë janë themeli dhe garantimi i shërbimit tonë të plotë hotelierike.

DESIGN

Ne mund te percaktoje çanta sipas kërkesës dhe përdorimit mjedisin e konsumatorit, si dhe disa qëllime të veçanta.

CILËSISË VENDIMEVE

Quality Standard - Bazuar në përvojën tonë të grumbulluar vazhdimisht dhe produktivitetit të zhvilluar gjithnjë e më shumë, ne mund të prodhojë çanta e pothuajse të gjitha standardet e cilësisë si ASTM, ISO, dhe OKB-së, etj,

Sistemi i Kontrollit Quality - Ne kemi një sistem të plotë të kontrollit të cilësisë për të siguruar produktet tona të kënaqur kërkesën tuaj. Ky sistem ndjek dhe kontrollon të gjithë rrjedhën e prodhimit, zbulon gabimet e mundshme dhe zgjidh asnjë nga problemet në kohë. Kjo siguron që çdo hallkë në zinxhirin e prodhimit është në përputhje me kërkesën e përfunduar çanta.

Test Cilësia dhe inspektimit - Ne prodhimin çanta dhe kontrollin e cilësisë në përputhje me standardin e konsumatorëve-nevojshme. Personeli ynë i besueshëm profesional do të testojë produktin çdo ditë në çdo lidhje e rëndësishme e procesit të prodhimit dhe provë çanta përfunduar për të kënaqur kërkesën tuaj. Për më tepër, të gjitha çantat tona mund të aplikojnë për teste në laboratorë profesionale në Amerikë, Evropë dhe Australi në kërkesën tuaj.

 24 orë përkrahje të jetojnë Chat

Ne do të mbajë jetojnë chat gjithë ditës, menjëherë do të përgjigjeni për ndonjë prej pyetjeve tuaja.

Departamenti i Shitjes ynë premtimin për të përgjigjen brenda 24 orëve edhe në pyetjen më të komplikuar.

Departamenti i prodhimit tonë në mënyrë efikase do të zgjidhë ndonjë pyetje të mundshme teknike në prodhimin dhe furnizimin çanta për kënaqësinë tuaj në kohë të mirë.   

Departamenti Operacioni ynë do të japin këshilla të detajuar të mallrave transportohen brenda 24 orëve dhe menjëherë do të vendosen zgjidhje të përshtatshme për pyetje të ngjashme të transportit.


WhatsApp Online Chat !