• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

produk urang

Industry bag &nbsp &nbsp | &nbsp &nbsp Daily bag &nbsp &nbsp| &nbsp&nbsp House ware &nbsp&nbsp |&nbsp &nbsp Mining exploration

parusahaan urang

Hebei bungkusan Co., Ltd nyaeta hiji supplier profésional rupa kantong bungkusan di Propinsi Hebei Province Cina sarta salah sahiji distributor panggedena di kalér Cina pikeun sagala rupa kantong, kaasup tas bungkusan industri pikeun industri, tatanén, wangunan, sareng produk mineral pak barang bulk jeung tas bungkusan poéan pikeun supermarket, grocers, sarta wineshops pak naon pembeli hoyong.

  • home ---- ngeunaan-urang

pangalaman jeung bakti kami geus éféktif mantuan kami ngadegkeun hubungan bisnis ramah sareng klien tina béda nagara jeung distrik.

Simkuring boga staf getol sarta ngahiji, bahan mirah, sarta rupa ngahasilkeun jeung ngolah pabrik gawe bareng. Ku kituna kami disusun ogé papanggih salah sahiji sasuai ka nu Anjeun mungkin pikeun produk.

Urang bakal repay trust anjeun kalayan gawé babarengan bageur nawaran reureuh di, produk kualitas luhur, harga kalapa jeung layanan catering pinuh.

parusahaan urang aya dina Shijiazhuang Kota Propinsi Hebei di Cina. Hebei nyaéta hiji propinsi di deukeut pertengahan kuloneun kalér Cina sarta Shijiazhuang mangrupakeun ibukota na. Kami ngeunaan 400 kilométer jauh ti Beijing (ibukota RRC), 1200 kilometer ti Shanghai (dayeuh pangbadagna di Cina), sarta 400 kilométer ti Tianjin (kota palabuan di kalér Cina). Kalolobaan pabrik urang anu deukeut ka kota ieu.

Wilujeng sumping di dieu, ngabagéakeun kana didatangan kantor kami jeung pabrik, wilujeng sumping!

maca deui

jasa kami

Pamanggih jasa kami téh desain, kualitas nyieun, 24HOURS ngarojong. pangalaman akumulasi, staf profésional sarta efisiensi tinggi mangrupa yayasan sarta jaminan jasa catering pinuh urang.

  • home ---- service-

rarancang

Urang tiasa ngararancang tas nurutkeun sarat sarta pamakéan lingkungan customer urang ogé sababaraha tujuan nu tangtu.

kualitas nyieun

Standar kualitas - Dumasar pangalaman urang terus akumulasi sarta produktivitas beuki maju, urang tiasa rancang tas ampir kabeh standar kualitas saperti ASTM, ISO, sarta PBB, jrrd,

maca deui

produk panas-diobral

WhatsApp Online Chat !