• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

tas kanvas balanja

Pondok Description:

· Bahan: katun murni · Modél: rupa · lawon: 7 * 7/7 * 7/39 × 22 10 * 10/10 * 10/42 × 24 10/10 * 7/80 × 30 21/2 * 10/50 × 40 jsb · warna: rupa · Top: hemmed kalawan sadia cecekelan / pos / dihijikeun tali / kolor · Bottom: overlock + ranté sewn · Gusset: samping / handap · Print: 1 nepi ka 8 kelir atawa sakabeh percetakan


jéntré produk

Tags produk

· Bahan: katun murni

· Modél: rupa

· Lawon: 7 * 7/7 * 7/39 × 22

10 * 10/10 * 10/42 × 24

10/10 * 7/80 × 30

21/2 * 10/50 × 40

jeung sajabana

· Warna: rupa

· Top: hemmed kalawan sadia cecekelan / pos / tali dihijikeun / kolor

· Bottom: overlock + ranté sewn

· Gusset: samping / handap

· Print: 1 nepi ka 8 kelir atawa sakabeh percetakan


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !