• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

cooler Kantong

· Bahan: polipropilén / poliéster / pepet / PVC / pe

· Modél: rupa

· Lawon: 50 GSM - 300gsm

· Lapisan: aluminium foil atanapi pepet / insulated katun / rupa lawon atawa pilem atawa

nonwoven, jsb

· Warna: rupa

· Top: hemmed kalawan sadia cecekelan / kolor / dihijikeun tali / pos / cut paeh / jsb

· Bottom: sewn kalawan overlock atanapi ranté polos / block

· Gusset na melu nu sadia

· Jahit atanapi ultrasonic

· Printing: 1 nepi ka 8 kelir atawa kelir pinuh / 1 sisi atawa 2 sisi

· Asesoris: rupa

WhatsApp Online Chat !