• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Katun balanja Kantong

· Bahan: murni katun / dicampurkeun poliéster jeung katun

· Modél: rupa

· Lawon: 21 urang x 21 urang / 60 x 60

30 urang x 30 urang / 68 x 68

16 urang x 12 urang / 72 x 69

jeung sajabana

· Warna: rupa

· Top: hemmed kalawan sadia cecekelan / pos / tali dihijikeun / kolor

· Bottom: overlock + ranté sewn

· Gusset: samping / handap

· Print: 1 nepi ka 8 kelir sarta sakabeh percetakan

WhatsApp Online Chat !