• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

tas kebon / panutup / tas kotak

Pondok Description:

· Bahan: polipropilén atanapi poliétilén atanapi PVC · Modél: tubular / L-sewn / H-sewn / U-sewn · lawon: lamination ka jero atawa di luar nyertakeun UV transparan sarta warna · Top: hemmed / panas cut / tiis cut / kolor / dihijikeun tali · Bottom: pasagi atawa sirkular · Print: 1 nepi ka 5 kelir / 1 nepi ka 4 sisi


jéntré produk

Tags produk

· Bahan: polipropilén atanapi poliétilén atanapi PVC

· Modél: tubular / L-sewn / H-sewn / U-sewn

· Lawon: lamination ka jero atawa di luar nyertakeun

   UV

transparan jeung warna

· Top: hemmed / cut panas / tiis cut / kolor / tali dihijikeun  

· Bottom: pasagi atawa sirkular

· Print: 1 nepi ka 5 kelir / 1 nepi ka 4 sisi


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !