• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Taman Cover Kantong

· Bahan: polipropilén atanapi poliétilén atanapi PVC

· Modél: tubular / L-sewn / H-sewn / U-sewn

· Lawon: lamination ka jero atawa di luar nyertakeun

UV

transparan jeung warna

· Top: hemmed / cut panas / tiis cut / kolor / tali dihijikeun

· Bottom: pasagi atawa sirkular

· Print: 1 nepi ka 5 kelir / 1 nepi ka 4 sisi

WhatsApp Online Chat !