• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

badag Kantong

· Bahan: polipropilén / poliétilén

· Modél: U-panel / panel / bunderan kalawan pilihan Baffled

· Lawon: lamination

breathable na airy

anti statik

conductive

stabilisasi UV

transparan jeung warna

bala

· Top: buka / spout / duffle / congcot

· Bottom: datar / spout / duffle / congcot

· Liner: formulir pas liner dijieun ku HDPE, LDPE, LLDPE, HMHD.

· Angkat loop: 1/2/4/8 sabuk

· Ngaput: polos / ranté / ranté konci kalayan pilihan ngayak-buktina

· Print: sababaraha pilihan

· Asesoris: konci tali / velcro panutupanana / dokumen pouch & labél

· Faktor Kasalametan: 5: 1 atanapi 6: 1

· Beban kerja Aman: 100-2000 kgs

WhatsApp Online Chat !