• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Jute balanja Kantong

· Bahan: jute, linen

· Modél: rupa

· Lawon: 100gsm - 350 GSM.

· Warna: rupa

· Lamination: jero atawa tas luar ku pe atanapi pilem PVC.

· Top: hemmed kalawan sadia cecekelan / pos / tali dihijikeun / kolor

· Bottom: overlock + ranté sewn

· Gusset: samping / handap

· Print: 1 nepi ka 8 kelir atawa sakabeh percetakan

· Asesoris: rupa

WhatsApp Online Chat !