• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

bolong Kantong

· Bahan: polipropilén atanapi poliétilén

· Modél: tubular / L-sewn / H-sewn

· Lawon: knitted net, net extruded kalayan ukuran béda jeung kapadetan

· Warna: rupa

· Top: hemmed kalawan handles pilihan / tali dihijikeun / kolor

· Bottom: tunggal / ganda melu

· Labél sadia kalawan sababaraha pilihan.

· Beban: 0.5kg -50kg

WhatsApp Online Chat !