• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

tas opp lamination

Pondok Description:

· Bahan: polipropilén / poliétilén / BOPP · Modél: polos / anti dieunakeun kalawan pilihan samping gusset. · Lawon: BOPP lamination luar tina tas mikro-perforation UV transparan sarta berwarna anyaman lawon · Liner: HDPE, LDPE, LLDPE, EVOH · Top: cool cut / hemmed / klep / motong cecekelan · Bottom: tunggal melu / ganda melu / block · percetakan: sakabeh warna · beban: 5 -100 kgs


jéntré produk

Tags produk

· Bahan: polipropilén / poliétilén / BOPP

· Modél: polos / anti dieunakeun kalawan pilihan samping gusset.

· Lawon: BOPP lamination luar tina tas

mikro-perforation

UV

transparan jeung berwarna lawon anyaman

· Liner: HDPE, LDPE, LLDPE, EVOH

· Top: cool cut / hemmed / klep / cut cecekelan  

· Bottom: tunggal melu / ganda melu / block

· Printing: sakabeh warna

· Beban: 5 - 100 kgs


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !