• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Oxford Kantong

· Bahan: 100% poliéster

· Modél: rupa

· Lawon: 210D, 420D, 600D, 1000D, 1200D, jsb

· Palapis:: PVC, PU, ​​Pa, ULY

· Warna: rupa

· Top: hemmed kalawan paeh cut / cecekelan / kolor / kaku Pakem / pos, jsb

· Bottom: sewn kalawan overlock atanapi ranté sewn / block

· Gusset na ngalipet: sadia

· Printing: 1 nepi ka 8 kelir atawa sakabeh warna / 1 samping atawa 2 sisi kalawan metoda béda diaku mindahkeun panas, silkscreen, offset, jsb

· Asesoris: rupa

WhatsApp Online Chat !