• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

PP balanja Tas

· Bahan: polipropilén / poliétilén

· Modél: U-panel / H-panel / bunderan kalawan pilihan samping gusset

· Lawon: lamination

transparan jeung warna

BOPP coated

· Top: hemmed kalawan cecekelan / pos / tali dihijikeun sadia

· Bottom: jahit / block

· Print: 1 nepi ka 8 kelir atawa sakabeh warna / 1- 4 sisi

WhatsApp Online Chat !