• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

PP anyaman Tas

· Bahan: polipropilén / poliétilén

· Modél: polos / anti dieunakeun

· Lawon: lamination ka jero atawa luar tina tas

mikro-perforation

UV

transparan jeung warna

BOPP coated

· Liner: HDPE, LDPE, LLDPE, EVOH

· Top: cut panas / tiis cut / hemmed / klep / nanganan / kolor / tali dihijikeun

· Bottom: tunggal melu / ganda melu / block

· Printing: sababaraha pilihan

· Beban: 5 -100 kgs

12Next> >> Page 1/2
WhatsApp Online Chat !