• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

palayanan

home ---- service-

Pamanggih jasa kami téh desain, kualitas nyieun, 24HOURS ngarojong. pangalaman akumulasi, staf profésional sarta efisiensi tinggi mangrupa yayasan sarta jaminan jasa catering pinuh urang.

rarancang

Urang tiasa ngararancang tas nurutkeun sarat sarta pamakéan lingkungan customer urang ogé sababaraha tujuan nu tangtu.

kualitas nyieun

Standar kualitas - Dumasar pangalaman urang terus akumulasi sarta produktivitas beuki maju, urang tiasa rancang tas ampir kabeh standar kualitas saperti ASTM, ISO, sarta PBB, jrrd,

Kualitas Control System - Urang boga sistem kadali kualitas lengkep mun assure produk urang nyugemakeun sarat Anjeun. Sistim ieu nuturkeun sarta ngadalikeun sakabeh Tangtu produksi, discovers mungkin kasalahan sarta solves salah sahiji masalah dina jangka waktu. Ieu ensures yén unggal link di ranté produksi nyaeta patuh kalayan kecepatan demand tas rengse.

Kualitas Test sarta pamariksaan - Urang rancang tas tur kadalikeun kualitas luyu jeung standar customer-diperlukeun. tanaga profésional dipercaya kami bakal nguji produk nu unggal poé di unggal link konci tina prosés produksi jeung nguji tas rengse nepi nyugemakeun paménta anjeun. Saterusna, sakabéh tas urang bisa nerapkeun pikeun tés dina Labs profésional di Amérika, Éropah jeung Australia dina pamundut anjeun.

 24 jam hirup ngobrol ngarojong

Urang bakal tetep hirup obrolan sadayana dinten, promptly bakal ngawalon salah sahiji inquiries Anjeun.

Departemen Penjualan urang janji walon dina 24 jam malah ka sual paling pajeulit.

Departemen Produksi kami epektip baris ngajawab sagala sual teknis mungkin dina produksi jeung suplai tas ka kapuasan anjeun dina waktu nu sae.   

Departemen Operasi kami bakal méré saran lengkep barang shipped dina 24 jam na promptly bakal settle solusi merenah pikeun patarosan patali jeung angkutan.


WhatsApp Online Chat !