• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Paper Bag

· Material: kertas kraft

· Model: bali-sealing utawa panel

· Kertas: 60gsm, 70gsm, 80gsm

· Warna: putih, coklat

· Ply: 2/3 lapisan karo tenun pp utawa laminations OPP

· Top: mbukak nglereni, tutup, Cut nangani

· Ngisor: hemmed, karo nangani pilihan

· Sewing: nggawe kosong utawa chain karo gampang mbukak

· Print: kabèh werna

· Load: 5 -50 kg

WhatsApp Online Chat !