• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Градина Корица Bag

· Материјал: полипропилен или полиетилен или PVC

· Модел: во вид на цевка / L-пораби / H-пораби / U-пораби

· Ткаенини: каширане да внатре или надвор од капаците

УВ

транспарентен и боја

· Најдобри: обрабени / топлина намалување / кул намалување / drawstring / врзани јаже

· Долу: квадрат или кружни

· Печатење: 1 до 5 бои / 1 до 4 страни

WhatsApp Online Chat !