• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Хартиена кеса

· Материјал: крафт хартија

· Модел: back-запечатување или на таблата

· Хартија: 60gsm, 70gsm, 80gsm

· Боја: бела, кафена

· Ката: 2/3 слоеви со ПП пациентот или OPP ламинати

· Најдобри: сечење отворен, вентил, намалување на рачката

· Дното: обрабени со опционален рачка

· Шиење: обичен бод или ланец со лесно отворен

· Печатење: целата бои

· Капацитет на полнење: 5 -50 килограми

WhatsApp Online Chat !