• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Оксфорд Bag

· Материјал: 100% полиестер

· Модел: разновидност

· Платно: 210D, 420D, 600D, 1000D, 1200D, итн

· Слој:: ПВЦ, СТП, Па, ти јули

· Боја: различни

· Најдобри: обрабени со умре намалување / рачка / drawstring / цврста потпора / zip, итн

· Долу: пораби со overlock или синџир пораби / блок

· Фалт и пати: на располагање

· Печатење: 1 до 8 бои или цели бои / 1 страна или 2 страни со различен метод сака пренос на топлина, Silkscreen, офсет, итн

· Галантерија: разновидност

WhatsApp Online Chat !