• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

Торби ПП

· Материјал: полипропилен / полиетилен

· Модел: U-панел / H-панел / круг со опционални странични фалтата

· Ткаенини: каширане

транспарентен и боја

БОПП обложени

· Најдобри: обрабени со достапни рачка / ZIP / врзани јаже

· Долу: шиење / блок

· Печатење: 1 до 8 бои или цели боја / 1- 4 страни

WhatsApp Online Chat !