• sns04
  • sns05
  • sns01 (1)
  • sns02
  • sns03

PP Shopping Bags

· Material: polypropylene / polietileni

· Model: U-panel / H-panel / rrethi me fortesë anësor opsionale

· Pëlhurë: petëzim

transparent dhe me ngjyrë

Bopp veshura

· Top: rrethuar me dorezë në dispozicion / Zip / litar i lidhur

· Bottom: qepje / bllok

· Print: 1 deri në 8 ngjyra apo tërë ngjyrë / 1- 4 anët

WhatsApp Online Chat !