• снс04
  • снс05
  • снс01 (1)
  • снс02
  • снс03

Сад корица Торба

· Материјал: полипропилен или полиетилен или ПВЦ

· Модел: тубулар / Л-ушивеним / Х-ушивеним / У ушивеним

· Тканина: ламинација се унутар или изван покривача

УВ индекс

транспарентан и обојени

· Најбоље: порубљен / грејање рез / Цоол Цут / Дравстринг / везао конопац

· Дно: квадрат или кружна

· Принт: 1 до 5 боја / 1 до 4 стране

WhatsApp Online Chat !